KRVAVI SUKOB MIGRANATA U BIHAĆU Dve osobe ubijene, 18 povređenih

Tanjug

01. 10. 2020. u 08:29

DVE osobe su ubijene, deset je teško povređeno, a osam lakše u sukobu veće grupe migranata u blizini naselja u Bihaću u Žegaru.

КРВАВИ СУКОБ МИГРАНАТА У БИХАЋУ Две особе убијене, 18 повређених

Foto D.Pozderović

Kako je dodao, sukob se desio tačno iza Kantonalne bolnice u Bihaću na Žegarskom polju gde zapravo migranti imaju "divlje" šatorsko naselje koji im je prelazni put do Plješevice prema Hrvatskoj.

-Odmah po dojavi naše policijske patrole izašle su na mesto događaja i u tom trenutku je zatečeno između 70 i 80 migranata koji su iznosili i povređene. Radi se o sukobu grupe migranata iz Avganisatana i Pakistana. Svi povređeni i mrtvi su državljani Pakistana, identitet još nije poznat, tek ćemo raditi na utvrđivanju. U konsultaciji s tužiocem potvrđeno je da se radi o krivičnom delu ubistvo-kazao je Šiljdedić.

Šiljdedić je saopštio da će policija raditi na uviđaju, ali da istragu dodatno otežava pretpostavka da su migranti koji su učestvovali u sukobu verovatno pobegli u šumu koja je u blizini.

-Sada bi najverovatnije trebalo da pretražimo taj teren i vršimo potragu kako bismo ih sve pronašli. Mesto na kojem su se sukobili, nije naseljeno, reč je o livadi, ali je u neposrednoj blizini naseljenog područja i bolnice tako da su građani bili uznemireni i u potencijalnoj opasnosti. U sukobu su korišteni noževi i tupi predmeti-rekao je Šiljdedić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo