VOZILI HILJADE PAKLICA: Optužnica zbog krijumčarenja cigareta

V.Mitrić

01. 10. 2020. u 12:17

TUŽITELjSTVU BiH podiglo je optužnicu protiv G. K.(54) iz Ljubinja, D.P.(39) iz Mostara, V.L.(36) iz Banjaluke i Đ. K.(27) iz Ljubinja, kojima se „na dušu“ stavlja nezakonita trgovina 7000 kutija cigareta, čija je tržišna vrednost više desetina hiljada KM, rečeno nam je u Tužilaštvu BiH.

ВОЗИЛИ ХИЉАДЕ ПАКЛИЦА: Оптужница због кријумчарења цигарета

Foto Ilustracija

Ova „četvorka“  se tereti da su,“ radi ostvarivanja nezakonite imovinske koristi, nabavili veliku količinu cigareta, bez odgovarajućih akciznih markica Bosne i Hercegovine, a radi njihove dalje prodaje na ilegalnom tržištu duvana, te cigarete skrivali i prevozili drugim osobama, radi njihove dalje prodaje“.

U optužnici se navodi da su, u najmanje tri navrata, optuženi organizirali prevoz i distribuciju ilegalnih cigareta, u količini od oko 7 000 kutija, koje su otkrivene i zaplenjene prilikom transporta, na području Hadžića i Gornjeg Vakufa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima