KORONA UŠLA NA DEČIJE ODELJENJE: U Specijalnoj bolnici u Zagorju pozitivna medicisnka sestra

Tanjug

26. 10. 2020. u 23:54

KORONA virus je u Hrvatskoj zabeležen i na Odeljenju za rehabilitaciju dece u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

КОРОНА УШЛА НА ДЕЧИЈЕ ОДЕЉЕЊЕ: У Специјалној болници у Загорју позитивна медициснка сестра

Foto D. Milovanović

Koronu ima medicinska sestra sa tog odeljenja, a simptome je dobio i fizioterapeut koji radi sa decom, javlja portal “Ni Zagorje Malo”.

Fizioterapeut je išao na testiranje, a nije sigurno kad će doći rezultati, prenosi portal Indeks, koji navodi da neki od testiranih u Zagorju svoje nalaze čekaju i po nedelju dana.

Krapinsko-zagorska županija, koja je osnivač Opšte bolnice Zabok i dve specijalne bolnice, nije obezbedila da zdravstveni radnici nalaze mogu dobiti za sat vremena, a o kupovini aparata koji bi to omogućio za sada se ne razmišlja, navodi portal.

Zaražena sestra nije bila u kontaktu sa decom, a deca koja se nalaze na tom odeljenju uglavnom spadaju u grupu koja ne može da nosi zaštitne maske.

U kontaktu sa fizioterapeutom bilo je četvoro dece koja su trenutno u preventivnoj samoizolaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove