KRVAVI NAPAD I JEZIVI KRICI U OSIJEKU: Upomoć! Ubiće mi mamu!

Novosti online

08. 11. 2020. u 00:07

- UPOMOĆ! Ubiće mi mamu! - vrištala je devojka čiju je majku u subotu oko 18 sati u Osijeku napao muškarac.

КРВАВИ НАПАД И ЈЕЗИВИ КРИЦИ У ОСИЈЕКУ: Упомоћ! Убиће ми маму!

Foto: EPA

Naoružan nožem sačekao ih je u mraku u Trpimirovoj ulici kraj broja 4b i divljački nasrnuo.

Nesrećnoj ženi u pomoć je priskočio drugi muškarac koji je u tom trenutku prolazio pored zgrade i začuo užasne krike devojke. Skočio je na napadača pokušavši ga sprečiti u naumu da i dalje ubada ženu, ali je tom prilikom i sam zadobio ubod. Svedoci kažu kako je potom napadač sam sebi zario nož u vrat. Potom je neko od stanara zgrade koji je čuo vrisku pozvao policiju i Hitnu. Prema saopštenju osječke, policije napadač je muškarac od 46 godina. On je napao 43-godišnju ženu.

- U tom trenutku u pomoć napadnutoj ženi priskočio je 50-godišnjak, no napadač je potom nožem nanio povrede i ženi i njenom pomagaču. Nakon toga je povredio i sebe - stoji u kratkom saopštenju policije, koja još istražuje sve okolnosti ovoga krvavog napada.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo