UBIO CELU PORODICU Pucao u oca, majku, sestru, pa presudio sebi

J. K.

10. 11. 2020. u 14:53

Dvadesetdvogodišnjak sa područja Janč u mestu Dolgo Brdo u Sloveniji ubio je u ponedeljak uveče oca (60), majku (56), sestru (26), a zatim i sebe.

УБИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ Пуцао у оца, мајку, сестру, па пресудио себи

Foto: Arhiva

Pre nezapamćene tragedije sestra ubice zvala je policiju i upozorila ih na nasilno ponašanje brata, a malo kasnije je policiju nazvao i sam ubica i rekao da je ubio članove porodice i da je naoružan.


-Imam oružje i ubio sam svoju porodicu-rekao je policajcima.

Odmah su na lice mesta došli pripadnici specijalne jedinice koji su ušli u kuću i našli tri mrtva tela. Ustanovili su da su ubijeni nožem, a ubica je na njih i pucao iz pištolja. Policija je pronašla i telo ubice koji je počinio samoubistvo. Mladić do sada nije bio evidentiran kod policije, a koristio je i pištolj koji je imao njegov otac.
Celo mesto je blokirano, a istražitelji pretražuju celu okolicu. Razgovaraju i sa komšijama koji su u šoku od događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)