VODITELJKA N1 POKUŠALA DA ISPROVOCIRA DODIKA: Nipodaštavala rezultate SNSD, a o odgovoru koji je dobila priča ceo region (VIDEO)

Novosti online

19. 11. 2020. u 23:14

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik odgovorio je na verbalne napade voditeljke N1, koja je pokušala da nipodaštava rezultate SNSD-a na lokalnim izborima u BiH, tako što je ponavljao rečenice o opštem uspehu svoje stranke na izborima.

ВОДИТЕЉКА Н1 ПОКУШАЛА ДА ИСПРОВОЦИРА ДОДИКА: Ниподаштавала резултате СНСД, а о одговору који је добила прича цео регион (ВИДЕО)

Foto: N1 Printskrin

- Pobedili smo u 42 opštine, u tri opštine u Federaciji i imamo najveći broj pobednika u BiH. Ostajemo najveća politička partija. Od 8 gradova, u 6 smo dobili načelnike. Pobedili smo u Bijeljini i Banjaluci na nivou partijskih lista - rekao je Dodik.

Voditeljka je nastavila sa neprofesionalnim pitanjima i upadicama, kao što su: Izgubili ste Bijeljinu, Banjaluku, Brod i "da li je ovo početak kraja?". 

Ali, srpski član predsedništva je imao spreman odgovor. Dodik je nastavio da ponavalja činjenice - Pobedili smo u 45 opština ukupno, te je zaključio da je SNSD osvojio više gradova i opština nego SDA i HDZ zajedno u Federaciji.

Dodik je naglasio da je pitanje bilo neukusno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024