JEO BUREK USRED POLICIJSKOG ČASA: Dobio paprenu kazna, a onda se oglasila i buregdžinica (FOTO)

Novosti online

21. 11. 2020. u 13:54

JEDNA buregdžinica u Ljubljani obećala je da će dostavljaču hrane, kažnjenom jer je u vreme epidemije jeo na javnom prostoru, pokriti kaznu ako se dokaže da je jeo njihov popularni burek sa sirom.

ЈЕО БУРЕК УСРЕД ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА: Добио папрену казна, а онда се огласила и бурегџиница (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/Burek Olimpija

- Tražimo slavnog dostavljača hrane koji je prošle nedelje u Ljubljani platio kaznu zbog jela na stepeništu ispred Franjevačke crkve. Nameravamo da ga pitamo gde je kupio burek. Ako ga je kupio kod nas, pomoći ćemo mu sa plaćanjem kazne - objavila je buregdžinica na Fejsbuku.

Slučaj dostavljača hrane koji je kažnjen 400 evra jer je u vreme policijskog časa u centru Ljubljane, na pauzi seo i skinuo masku da bi na brzinu doručkovao, prerastao je u društveni događaj, ali i pravi politički teatar nakon što je slika tog prizora postala viralna na društvenim mrežama.

O ovom slučaju se raspravljalo i u parlamentu.

Opozicija je spomenuti slučaj uzela kao ilustraciju tvrdnji da su neke preduzete mere protiv koronavirusa apsurdne i preterane, a policija tvrdi kako je kažnjavanje bilo zakonski opravdano jer prekršilac nije nosio masku na otvorenom javnom prostoru, kako je propisano.

(Jutarnji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove