PROFESOR Nenad Kecmanović ocenio je da je politička atmosfera u BiH "gora nego uoči i neposredno nakon rata", četvrt veka posle "blagotvornog" protektorata visokog predstavnika.

Komentari (4)

Miki Zg

20.12.2020. 18:13

A,to je to .Svakih 20 god. ćeraju Srbe s svojih vjekovnih ognjišta .Nakon Hr. federacije BiH.,KiM-a sada bi iz Rep.Srpske protjerali Srbe .Želite li demokratski Zapad to ,imati će te treći svjetski rat i u svojoj kući !

Prellee

20.12.2020. 22:06

Covjek prosao sve, bio na funkciji, zna Bosnu, skrivene namjere pojedinih lidera, zna sta Bosnjaci zele.Da svakih 30 godina se probude strasti, mrznja poraste, a onda uz podrsku neobjektivnog Zapada zaborave Srpski interes, Srba preko Drine.To donese zrtve Srbima ali ni oni dobro proci nece.Kecmanovic sve misli ozbiljno i mora se tako uzeti.Mislim da Zapad iz 90 godina nije razumio gresku i opet ce je ponoviti, nazalost.Sustina je obracun sa Rusijom preko nasih glava.Prokleti greedy man from West.

Tatic Mile

24.12.2020. 02:23

Ustaj Gavrilo da zavrsis zadatak, a mi srbi ponasajmo se kao da rata nikad nece biti ali da budemo spremni kao da ce odma poceti. Zajednicki zivot sa muslimanima nikad pa ni posle NIKAD.