JEDINSTVO NARODA JEDINI PUT: Milimir Vujadinović čestitao Srbima u Mostaru - Srbija čvrsto stoji uz našu zajednicu

Novosti online

21. 12. 2020. u 10:49

NA PRVIM lokalnim izborima u Mostaru, i prvim posleratnim za srpsku zajednicu, pripadnici našeg naroda su ušli u lokalni parlament.

ЈЕДИНСТВО НАРОДА ЈЕДИНИ ПУТ: Милимир Вујадиновић честитао Србима у Мостару - Србија чврсто стоји уз нашу заједницу

Foto: Printscreen

Milimir Vujadinović, predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu NSRS, je rekao da je i pored svih prepreka koje su stavljane pred njega, srpski narod dobio autentične političke predstavnike i da je time ostvareni izborni uspeh veći.

- Pokazalo se, po ko zna koji put, da je jedinstvo naroda jedini mogući put za postizanje rezultata.  Država Srbija, njen predsednik Aleksandar Vučić i njena Vlada su nesebično i godinama stajali uz srpsku zajednicu u Mostaru, pomažući održivi povratak i opstanak Srba u dolini Neretve. Ta pomoć je doprinosila i razvoju celokupnog Mostara i svih drugih zajednica koje žive u tom  gradu - rekao je Vujadinović.

On je rekao da će, kao i do sada, Republika Srbija čvrsto stajati uz našu zajednicu u Mostaru pomažući joj da opstane i postane sastavni deo suživota i razvoja grada, a samim tim i razvoja regiona.

- Kao i do sada, Sve čestitke za izborni rezultat listi ,,Ostajte ovdje - zajedno za naš Mostar", a srpskom narodu sretan politički povratak u institucije na mestu koje je za naš narod od posebnog značaja - u samom srcu srpske kulture u Hercegovini - zaključio je Vujadinović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima