"VODI ME NA TRG, LAURU JE NEŠTO POKLOPILO": Majka, čiji bolni jecaji kidaju dušu, od supruga saznala da joj je dete stradalo (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2020. u 11:38

TRINAESTOGODIŠNjA devojčica koja je poginula u snažnom zemljotresu koji je u utorak pogodio Petrinju biće sahranjena danas u 14 sati.

ВОДИ МЕ НА ТРГ, ЛАУРУ ЈЕ НЕШТО ПОКЛОПИЛО: Мајка, чији болни јецаји кидају душу, од супруга сазнала да јој је дете страдало (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Hina

Njeh očuh Darko ispričao je za hrvatski Indeks kakva je Laura bila.

- Želim da ljudi znaju koliko je ona bila posebna devojčica. Bila je vesela i više od svega volela je pesmu i ples, bila je toliko velikodušna, imala je tako veliko srce. 22. decembra je navršila 13 godina i dobila je novac od bake i dede za rođendan i ona ga je potrošila tako da je nama svima kupila poklone za Božić. Bila je neverovatna - započeo nam je priču teško potreseni očuh.

Jako je volela pesmu i ples, trebali smo da je pošaljemo na neki supertalent šou. Još kao mala je jako volela da zabavlja ljude, da ih oponaša, volela je da gleda seriju Dobro jutro komšija, to je bila njena serija, uvek smo je zvali mala Vidoslava po liku iz serije jer je imala punđu kao ona. Bila je stalno vesela i nasmešena. Nikad ništa nije želela, bila je izrazito skromna, velikodušna, mislila je na sve nas. Išla je stalno kod bake i deke u posetu da vidi kako su. Mene je večito uveče volela da zeza, igrala se stalno", opisao ju je njen očuh.

Svi smo u videu mogli čuti bolne krike njegove supruge Snježane, Laurine majke koja je svoje dete pronašla mrtvo, a gore od toga nema. Darko je ispričao i kako je izgledalo kobno jutro.

- Supruga je taj dan odmah primila injekciju, sad je na tabletama, ovo je nezamislivo teško, no ona je isto neverovatno jaka. Taj dan kad se to dogodilo Laura je bila u gradu s bakom, tetkom i sestričnom. Ja sam bio u kući i jedva sam izašao iz nje, supruga mi je bila na poslu. Nisam mogao da je dobijem na telefon. Prvo sam otrčao do tasta da njih spasim, onda sam otišao do auta da dođem nekako do grada i tad sam zapazio suprugu, rekla mi je: 'Vodi me na Trg, Lauru je nešto poklopilo.' Nju je zvao bivši suprug kojega su zvali da je Laura stradala, dalje sve znate - rekao je potreseni Darko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu