OGLASILA SE BAKA LJUBA POSLE ZEMLJOTRESA: Dobro sam, treba mi samo jedno (VIDEO)

Novosti online

04. 01. 2021. u 09:08

ČLANOVI humanitarne organizacije ,,Ljudi za ljude" obišli su posle zemljotresa baku Ljubu Obradović (98) iz Donjeg Klasnića.

ОГЛАСИЛА СЕ БАКА ЉУБА ПОСЛЕ ЗЕМЉОТРЕСА: Добро сам, треба ми само једно (ВИДЕО)

Foto: 24 sata printskrin

- Baka Ljuba je dobro. Kuća nije oštećena. Odneli smo joj lekove. Kaže da u selu nikad nije bilo ovoliko ljudi. Otvara sobu i kaže: Pogledaj! Ne treba mi ništa. Naravno, samo da joj pomognemo da se reši glodara! - objavljeno je na Fejsbuku.

Podsetimo, u Donjem Klasniću (Banija) živi baka Ljuba Obradović do koje se može doći samo preko razrovane livade.

Donedavno je baka Ljuba živela bez struje, ali je nakon reportaže u jednim novinama, jedna firma Ljubi osigurala solarne panele.

Sada bar ima sijalicu koja osvetljava malu prostoriju sa zemljanim podom koja je Ljubi i kuhinja i spavaća soba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!