ON JE JEDINI PREŽIVELI IZ VIKENDICE SMRTI: Otac mladića koji je izbegao strašnu sudbinu otkriva šta je bilo presudno

Novosti online

04. 01. 2021. u 09:40

KIŠA, oblaci, suze, bolni uzdasi, jauci majke i oca, braće, sestara, a onda muk, tišina, spuštanje dva kovčega u grob, bacanje ruža, zagrljaji, ponovno suze... isprepletali su se nestvarni zvukovi i prizori s groblja Martića križa u Posušju koje je juče na poslednji počinak ispratilo svoju mladost, Mirelu Rezo i Stjepana Jukića, koji su sa šestoro vršnjaka preminuli u novogodišnjoj noći u nezabeleženoj tragediji u mestu Tribistovu.

ОН ЈЕ ЈЕДИНИ ПРЕЖИВЕЛИ ИЗ ВИКЕНДИЦЕ СМРТИ: Отац младића који је избегао страшну судбину открива шта је било пресудно

Foto:Printskrin

Posušje ne pamti takav ispraćaj. Na hiljade vršnjaka i članova rodbine na poslednji ispraćaj došlo je Mireli, inače brucoškinji Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu gde je studirala biologiju i Stjepanu Jukiću koji je studirao na Univerzitetu u Mostaru.

Danas će se održati sahrana šestoro preminulih iz malog mesta Rakitno. Svi 20-godišnjaci: Ivan Miličević, Stipo Romić, Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković i Marija Pavković.

Mladić koji je te kobne večeri bio s njima sve do ranih sati u prvom danu godine, ali je ipak odlučio da ode ranije, i dalje je u šoku. Njegov otac zamolio je novinare da ga "poštede" pitanja.

Tek je uspeo da progovori: "Bog i planina su ga spasili".

Naime, taj mladić je nešto ranije napustio vikendicu u kojoj su njegovi prijatelji ostali na proslavi Nove godine. Morao je da radi na stazi i pripremi sneg za skijaše na Blidinju. Još jedan vršnjak iz kobne vikendice tog je jutra takođe trebalo da ode s njim, ali je on u poslednji čas ipak odlučio da će prespavati.

(Večernji list)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega