ZAMENICA GRADONAČELNIKA GLINE ZARAŽENA KORONOM: "Pazite se, dragi ljudi, kovid je i dalje tu, moramo poštovati sve mere i boriti se"

Novosti online

24. 01. 2021. u 11:41

ZAMENICA gradonačelnika Gline Branka Bakšić Mitić zarazila se virusom korona.

ЗАМЕНИЦА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ГЛИНЕ ЗАРАЖЕНА КОРОНОМ: Пазите се, драги људи, ковид је и даље ту, морамо поштовати све мере и борити се

Foto: Printskrin HRT

Bakšić Mitić je u fokus javnosti došla nakon razornog potresa na Baniji, koji ju je zatekao u selu Majske Poljane. Od prvog trenutka je na terenu te pomaže stradalim porodicama, prvenstveno s osiguravanjem smeštaja porodicama koje su ostale bez svojih kuća.

Danas je na svom Fejsbuku objavila da se zarazila virusom korona.

- Dragi ljudi, na žalost u ovom užasu koji nas je sve snašao jedna nevolja ređa se za drugom. Moram vas obavestiti da sam putem negde pokupila kovid-19 - napisala je.

Dodala je kako "za sada bolest nema izražene simptome i samo kašlje bez temperature".

Foot: Printskrin

 

- Postupam po svim uputstvima lekara i nadam se da će sve biti ok. Pazite se, dragi ljudi. Kovid je i dalje tu. Moramo poštovati sve mere i boriti se i protiv te pošasti. Ostanite mi zdravo i sigurno - stoji njenoj objavi.

Ona je dodala kako je i dalje "dostupna na telefon, rešavaju stambene kontejnere da što pre svi budu privremeno smešteni".

"Držite se, ništa nas neće slomiti", zaključila je Bakšić Mitić.

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili