OGLASIO SE ADVOKAT BUBE KORELIJA: Evo šta je rekao o hapšenju poznatog repera

Novosti onlajn

16. 02. 2021. u 12:17

POPULARNI reper Buba Koreli, manje poznat pod pravim imenom Amar Hodžić, uhapšen je nakon pucnjave koja se juče dogodila u Sarajevu. Sada se oglasio i njegov advokat.

ОГЛАСИО СЕ АДВОКАТ БУБЕ КОРЕЛИЈА: Ево шта је рекао о хапшењу познатог репера

Foto: Instagram/bubacorelli

U pitanju je sarajevski advokat Zlatko Ibrišimović, koji je potvrdio da je preuzeo odbranu poznatog repera, ali nije imao više informacija o slučaju.

- Ja sam samo dobio poziv u kojem je rečeno da je uhapšen i to je to. Iskreno da kažem ne znam ni zašto ni kako. Tek ću kasnije, tokom dana imati detaljnije informacije - rekao je on.

Podsetimo, Buba Koreli uhapšen je sinoć oko 22.55 časova nakon pucnjave u sarajevskom naselju Stup. Do oružanog incidenta došlo je oko 16.30 časova, a policija je na licu mesta zatekla dve povređene osobe. Koreli je, kako se navodi, uhapšen u ulici Ljubljanska, gde je zatečen u Audiju Q7 koji su policajci pretresli, a kako se nezvanično saznaje, nije pronađeno ništa sumnjivo. On se, prema policijskim informacijama, tereti za krivična dela izazivanja opšte opasnosti, nošenja oružja i nanošenja teških telesnih povreda. Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu, a za tim autom je raspisana poternica. Takođe, uhapšen je i Hodžićev rođak.

Kako se navodi, Buba Koreli se nalazi u prostorijama za zadržavanje MUP-a KS i čeka da ide pred tužioca. On je juče, nakon incidenta izjavio sledeće:

- Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu i nikako nisam povezan sa nemilim događajem.

(Avaz.ba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)