ISTORIJSKI SPORAZUM: Jermenija i Azerbejdžan dogovorili međusobno priznanje teritorijalnog integriteta

Novosti online

25. 05. 2023. u 16:15

JERMENIJA i Azerbejdžan dogovorili su međusobno priznanje teritorijalnog integriteta, saopštio je premijer Jermenije Nikol Pašinjan.

ИСТОРИЈСКИ СПОРАЗУМ: Јерменија и Азербејџан договорили међусобно признање територијалног интегритета

Foto: Depositphotos/EPA

Kako je dodao, "zemlje dobro napreduju" ka regulisanju međusobnih odnosa.

Sa druge strane, predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev rekao je da Baku nema teritorijalnih pretenzija prema Jermeniji. On je istakao da zemlje sada imaju mogućnost da postignu mirovni sporazum, s obzirom na to da je "Jermenija priznala Karabah kao deo Azerbejdžana".

BONUS VIDEO: ZAŠTITA OD DRONOVA - Ruski specijalci čuvaju nebo iznad Sankt Petersburga

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu