AMERIČKA BESPILOTNA LETELICA U AKCIJI Rusija: Ukrajina pokušala na napadne brod Crnomorske flote koji štiti gasovod

Tanjug

11. 06. 2023. u 14:53

MINISTARSTVO odbrane Rusije saopštilo je danas da je Ukrajina bezuspešno pokušala da napadne brod ruske Crnomorske flote koji štiti gasovod.

АМЕРИЧКА БЕСПИЛОТНА ЛЕТЕЛИЦА У АКЦИЈИ Русија: Украјина покушала на нападне брод Црноморске флоте који штити гасовод

Foto: Profimedia/Ilustracija

U saopštenju se navodi da je brod pratio situaciju duž gasovoda Turski tok i trase gasovoda Plavi tok u Crnom moru, kao i da nije bilo žrtava i da brod nije oštećen, preneo je Rojters.

"Ukrajina je bezuspešno napala ruski brod sa šest čamaca u Crnom moru, a tokom napada izviđanje u vazduhu je vršila američka strateška bespilotna letelica "global havk", ističe rusko ministarstvo, prenele su RIA Novosti.

Ministarstvo je saopštilo da su tokom odbijanja napada svi čamci uništeni vatrom iz standardnog naoružanja ruskog broda 300 kilometara jugoistočno od Sevastopolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe