PORUKU U BOCI NAŠLI POSLE 34 GODINE: Ispisana na paklici od cigareta

A. V. V.

26. 06. 2023. u 12:06

DA se na putu tokom šetnje plažom može naići na nešto neočekivano nedavno se uverila jedna žena iz Kvebeka. Trudi Šatler je na plaži u blizini svoje vikendice pronašla poruku u boci koju je muškarac iz Njufaundlenda 34 godine ranije bacio u more. Flašu sa beleškom od 29. maja 1989. godine pronašla je na steni dok je šetala pored mora sa svojom svekrvom.

ПОРУКУ У БОЦИ НАШЛИ ПОСЛЕ 34 ГОДИНЕ: Исписана на паклици од цигарета

poruka u boci

- Bila sam tako uzbuđena. Ono što stalno tražim je cedulja u boci - rekla je ona. - Malo vode je ušlo u bocu, pa je poruka napisana na poleđini paklice cigareta oštećena.

Šatlerova je objavila fotografije svog otkrića na "Fejsbuku", gde su privukle pažnju Rika Hamlina, koji je prepoznao rukopis svog oca Gilberta. Hamlin je ispričao da je njegov otac bio poznat po tome što je slao poruke u flašama - uvek ispisane na poleđini paklica cigareta - dok je pecao.

Trudi Šatler je obećala da će poslati flašu Hamlinu, koji planira da je stavi na grob svog oca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!