ČETRDESET INSPEKTORA TRAŽI NAPADAČE NA GRADONAČELNIKOVU SUPRUGU: Makron traži izlaz iz nasilja koje je zahvatilo Francusku

U istragu povodom napada na porodicu gradonačelnika mesta Laj Le Roz na jugu Pariza je uključeno čak četrdesetak inspektora. Za počiniocima napada se još traga.

ЧЕТРДЕСЕТ ИНСПЕКТОРА ТРАЖИ НАПАДАЧЕ НА ГРАДОНАЧЕЛНИКОВУ СУПРУГУ: Макрон тражи излаз из насиља које је захватило Француску

Foto: Printskrin BVMTV

Gradonačelnikova supruga se, inače, još nalazi u bolnici zbog zadobijenih povreda tokom bekstva sa decom od 5 i 7 godina koja su doživela šok.

Razulareni napadači su u noći između subote i nedelje ukradenim automobilom probili ogradu kuće u kojoj živi gradonačelnik s porodicom, zapalili auto, požar je delimično zahvatio i porodični automobil, plamen je parao nebo, a dok je žena s dvoje dece pokušavala da pobegne kroz sporedni izlaz, na njih su pucali vatrometom. Gradonačelnik je za to vreme bio u opštini.

 Predsednik Makron danas u Jelisejskoj palati prima oko dvesta gradonačelnika francuskih gradova, u pokušaju traženja izlaza iz nastale situacije, u kojoj se oseća nemoć institucija naspram ogromne količine nasilja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove