PREMINUO MINISTAR SAOBRAĆAJA BELORUSIJE: Uzrok smrti još uvek nije poznat

Đ.G.

05. 07. 2023. u 11:06

MINISTAR saobraćaja i veza Belorusije Aleksej Avramenko iznenada je preminuo, prenosi novinska agencija Sputnjik Belorusija, pozivajući se na republički resor za saobraćaj.

ПРЕМИНУО МИНИСТАР САОБРАЋАЈА БЕЛОРУСИЈЕ: Узрок смрти још увек није познат

Foto: Jutjub printskrin/ ATN: novosti Belarusi i mira

- U 47. godini, 4. jula, iznenada je preminuo ministar saobraćaja i komunikacija Belorusije Aleksej Avramenko - navodi se u izveštaju. Uzrok smrti nije objašnjen.

Avramenko je rođen 1977. godine u Minsku. Od 2006. godine radio je na različitim pozicijama u Odeljenju za saobraćaj i komunikacije Kancelarije Saveta ministara Belorusije. Godine 2012. rukovodio je Odeljenjem za saobraćaj i komunikacije Kancelarije Saveta ministara.

Od 2013. godine obavljao je dužnost zamenika ministra saobraćaja i veza, od 2016. godine - prvog zamenika ministra saobraćaja i veza. Godine 2019. imenovan je za ministra saobraćaja i komunikacija Belorusije, prenela je RIA.

BONUS VIDEO: OVAKO IZGLEDA PRIPREMA ZA VANREDNE SITUACIJE U SVEMIRU - Ruski astronaut Konstantin Borisov na obuci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!