"DŽONSON JE BUDALA U PENZIJI, MORA NA PSIHIJATRIJU": Medvedev oštro odgovorio bivšem premijeru Britanije

Novosti onlajn

15. 07. 2023. u 10:39

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev je savetovao bivšem britanskom premijeru Borisu Džonsonu, posle njegovog predloga da se Ukrajina bez uslova primi u NATO, da ode u psihijatrijsku bolnicu i tamo zahteva treći svetski rat.

ЏОНСОН ЈЕ БУДАЛА У ПЕНЗИЈИ, МОРА НА ПСИХИЈАТРИЈУ: Медведев оштро одговорио бившем премијеру Британије

Foto: Profimedia/ilustracija

- Bivši britanski premijer Džonson ponudio je da primi Ukrajinu u NATO 'bez uslova'. On, budala u penziji, bio bi primljen bez uslova u psihijatrijsku bolnicu. Tamo će moći da se pokaže kao tvrd momak, koji zahteva da započeti treći svetski rat - napisao je Medvedev.

Ranije je bivši britanski premijer Boris Džonson u članku za Dejli mejl naveo potrebu da se Ukrajina bez ikakvih uslova i što pre primi u NATO.

- I sve će biti kao kod Visockog: ili je plakao, pa se smejao, pa je nabreknuo kao jež – rugao nam se... Pa, lud – šta da uzmeš! - zaključio je Medvedev, prenela je RIA.

BONUS VIDEO: ZALEPILI SE NA AERODROMSKU PISTU - Klimatski aktivisti protestovali u Hamburgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (8)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu