MAJKA UBILA DVE ĆERKE: Udavila devojčice u bazenu, a onda se kolima zakucala u drvo da presudi i sebi

Novosti online

24. 07. 2023. u 17:04

AUSTRIJSKA televizija ORF i ostali mediji prenose da je majka (36) ubila dve ćerke od kojih je starija imala sedam godina, a mlađa svega sedam meseci.

МАЈКА УБИЛА ДВЕ ЋЕРКЕ: Удавила девојчице у базену, а онда се колима закуцала у дрво да пресуди и себи

Foto: Fejsbuk

Jeziv zločin dogodio se u Abzdorfu kraj Tulina u Donjoj Austriji.

Majka je potom sela u automobil i pokušala da počini samoubistvo tako što se velikom brzinom zaletela u stablo pokraj puta. U nesreći je povređena i prebačena u obližnju bolnicu, ali prema navodima iz lokalne policije život joj nije u opasnosti.

Strahota je prema navodima medija počela u 9.30 sati kad je otac devojčica kontaktirao policiju i rekao da mu je supruga preko telefona rekla da je ubila njihovo dvoje zajedničke dece i da će sada i sebe. Policija je odmah otišla na mesto događaja i kroz otvorena vrata balkona ušla u zajedničku kuću bračnog para.

Pripadnici policije bili su prestravljeni kad su našli tela devojčica. Odmah su u pomoć pristigla i dva helikoptera i više kola Hitne pomoći, međutim, bilo je prekasno i lekari nisu uspeli da reanimiraju decu.

Inspektor Johan Baumšlager je rekao da je majka uhapšena.

Austrijski dnevni list "Kronen Cajtung" nezvanično navodi da je majka udavila u bazenu svoje ćerke. Policija je još na mestu strave i užasa, a nove informacije o zločinu očekuju se tokom dana.

Gradonačelnik Abzdorfa Frac Dam navodi da su meštani u šoku.

- Zastrašujuće je da se ovako nešto može uopšte dogoditi - rekao je Dam loklanim medijima.

BONUS VIDEO:

Grčka: Požari nastavljaju da besne u Asklipijeju, šireći se ka selu Genadi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)