"NEĆU VIŠE TO DA KOMENTARIŠEM" Putin objasnio kakav dogovor imaju Rusija i Turska

Tanjug

30. 07. 2023. u 08:20

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin izjavio je da postoje dogovori sa Turskom o tome da ukrajinski borci iz neonacističke jedinice "Azov" treba da ostanu u Turskoj a ne da se vrate u Ukrajinu, ističući da ne želi više da komentariše to pitanje.

НЕЋУ ВИШЕ ТО ДА КОМЕНТАРИШЕМ Путин објаснио какав договор имају Русија и Турска

Foto: Profimedia/Alexander NEMENOV

Putin je govorio na konferenciji za novinare u Sankt Peterburgu sa liderima afričkim država koji su učestvovali na Samitu Rusija-Afrika.

Pet komandanata "Azova" vratilo se ranije ovoga meseca u Ukrajinu iz Turske, nakon posete ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog Ankari. Moskva je tada saopštila da to predstavlja kršenje sporazuma o razmeni ratnih zarobljenika.

Ukrajina je krajem septembra prošle godine najavila razmenu sa Rusijom 215 vojnika, uključujući komandante odbrane iz čeličane Azovstal. Pet vojnih komandanata prebačeno je u Tursku, gde je trebalo da ostanu do kraja rata, prema dogovoru sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!