"SVE VAS VOLIM" Tramp se oglasio nakon optužnice: Nikad veću podršku nisam imao

Tanjug

02. 08. 2023. u 16:59

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp poručio je da nikada nije imao ovoliku podršku, kao i da je nova optužnica koja je podignuta protiv njega, probudila svet kada je reč o korupciji u SAD u prethodne tri godine.

СВЕ ВАС ВОЛИМ Трамп се огласио након оптужнице: Никад већу подршку нисам имао

Foto: Profimedia

- Hvala svima! Nikada ranije nisam imao ovoliku podršku oko nečega. Ova optužnica protiv bivšeg (veoma uspešnog) predsednika i vodećeg kandidata u Republikanskoj stranci i na opštim izborima 2024. godine, probudila je svet kada je reč o korupciji, skandalu i neuspehu koji su se desili u Sjedinjenim Američkim Državama u poslednje tri godine - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Trut soušl.

On je poručio da je Amerika nacija koja opada, ali da će je ponovo učiniti velikom, "većom nego ikada".

- Sve vas volim - poručio je Tramp.

Specijalni tužilac Džek Smit podigao je juče novu optužnicu protiv Trampa, koja se sastoji iz četiri tačke u kojima se bivši predsednik optužuje za prevaru Sjedinjenih Država, zaveru radi ometanja službenog postupka (prenosa vlasti), ometanje i pokušaj ometanja službenog postupka, kao i za kršenje prava zagarantovanih zakonima i Ustavom SAD.

BONUS VIDEO: TRAMP NAPUSTIO SUDNICU - Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024