DRAMA NA LEFKADI: Spasioci se spremili da krenu kući kada je kupač počeo da se davi, spasli ga u poslednjem trenutku (VIDEO)

Novosti online

06. 08. 2023. u 22:13

ITALIJANSKI državljanin spasen je danas iz mora u Porto Kaciju u zapadnom delu Lefkade, nakon što su spasioci čuli da se turista davi.

ДРАМА НА ЛЕФКАДИ: Спасиоци се спремили да крену кући када је купач почео да се дави, спасли га у последњем тренутку (ВИДЕО)

Foto M. Anđela

Kako prenose tamošnji mediji, spasioci, pod imenom Orest i Jorgos, imali su pune ruke posla jer su veliki talasi zahvatili skoro celu plažu u navedenom mestu tokom celog dana, te su bili na oprezu u slučaju incidenata.

Hrabri spasioci su krenuli da pakuju svoje stvari pred kraj smene, spremni da krenu kući, kada su ih kupači presreli i preneli da se turista davi u moru.

 Bez ijedne reči, obojica su zaronili i uspeli da izvuku italijanskog turistu živog i zdravog - preneli su svedoci koji su dočekali spasioce aplauzom, preneo je Blic.

Inače, ova plaža ima samo jednog spasioca po smeni, ali je danas došao i drugi zbog ranije najavljenih plima.

Trenutno stanje davljenika nije poznato, ali je spasen u pravom trenutku.

(ilefkada.gr)

BONUS VIDEO: VANREDNA SITUACIJA NA RODOSU: Vatra "guta" sve pred sobom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)