UŽIVO SA "EPSKE LOKACIJE" U ITALIJI: Ilon Mask i Mark Zakerberg će prenositi svoju borbu

Novosti online

11. 08. 2023. u 14:57

ILON Mask, najbogatiji čovek sveta, ponovo je uzburkao javnost najnovijom izjavom na društvenoj mreži X. Nakon što je Mark Zakerberg, direktor kompanije Meta, prihvatio provokativni poziv na duel u oktagonu, Mask je otkrio gde i kako će se ova neobična borba odvijati.

УЖИВО СА ЕПСКЕ ЛОКАЦИЈЕ У ИТАЛИЈИ: Илон Маск и Марк Закерберг ће преносити своју борбу

Foto: Profimedia

- Lajvstrimovaćemo na X i Meta platformama. Sve što će biti vidljivo u kadru kamere biće antički Rim, dakle, ništa moderno - napisao je Mask.

On je dodao da je razgovarao sa premijerom Italije i ministrom kulture, te su se složili oko "epske lokacije" za ovaj događaj.

Iako detalji o tačnoj lokaciji i datumu događaja nisu otkriveni, očekuje se da će ovaj neočekivani duel između dve tehnološke ikone privući pažnju miliona gledalaca širom sveta i da će biti održan u Koloseumu u Rimu.

Spekuliše se da će Mask i Zakerberg, osim fizičkog obračuna, razmenjivati mišljenja i stavove o budućnosti tehnologije, veštačkoj inteligenciji i ulozi društvenih mreža u modernom društvu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: GOVOR ŽIVE PROŠLOSTI: Koja je tajna čvora Karađorđeve marame?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!