"BLOK" ĆE BITI OBRISAN KAO FUNKCIJA: Mask ukida ovu opciju na društvenoj mreži X

Tanjug

18. 08. 2023. u 21:26

DRUŠTVENA mreža X (Tviter) ukinuće korisnicima opciju da blokiraju druge naloge, saopštio je danas vlasnik te društvene mreže Ilon Mask.

БЛОК ЋЕ БИТИ ОБРИСАН КАО ФУНКЦИЈА: Маск укида ову опцију на друштвеној мрежи X

Foto Tanjug/AP

 - Blok će biti obrisan kao funkcija, osim za DM (direktne poruke). Besmisleno je - napisao je Mask.

Blokiranje je bilo popularna alatka koja pomaže korisnicima da se zaštite od neželjenih interakcija na društvenoj mreži, piše Blumberg.

Opcija podrazumeva da blokirani korisnici ne vide objave onoga ko ih je blokirao, kao i da njihove objave ne iskaču korisniku koji ih je blokirao.

BONUS VIDEO:

SVETSKA KONFERENCIJA ROBOTIKE: Vrtoglavi napredak mašina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!