NE DIRAJTE MI MAMU: SAD uvele sankcije majci Ramzana Kadirova, čečenski lider poručio - Američki zločinci, nećete se izvući (VIDEO)

Novosti Onlajn

01. 09. 2023. u 14:33

NAKON što je majka zloglasnog čečenskog lidera stavljena na listu sankcija SAD, Ramzan Kadirov je u najnovijem videu objavljenom na Telegramu uputio direktne pretnje Amerikancima i NATO alijansi.

НЕ ДИРАЈТЕ МИ МАМУ: САД увеле санкције мајци Рамзана Кадирова, чеченски лидер поручио - Амерички злочинци, нећете се извући (ВИДЕО)

Foto: EPA

Video je na Tviteru podelio zamenik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko, dodajući video-snimku prevod na engleski.

- Brzo skinite sankcije. Neću vam oprostiti što ste sankcionisali moju majku. Učiniću sve! - navodi se na snimku.

- Ovo nam samo razvezuje ruke. Ako su države za sebe legalizovale takve zločinačke metode, onda nećemo biti ograničeni nikakvim granicama. Gruzija, Ukrajina - sve su to američki projekti na postsovjetskom prostoru, a da ne govorimo o drugim sukobima u svetu, pokrenuti iz fiktivnih razloga. A ako se američki kriminalci izvuku, neće sa Rusijom. 

- Neka uživaju u našim bezbolnim sankcijama. Nastavićemo da lomimo kičmu ukrajinsko-NATO bandama. Možemo ići čak do Elbe, kao što je to jednom učinio Visaitov u ratu protiv nacista. Stejt departmentu je previše udobno da gura ukrajinski narod u smrt i krije se iza mirne demokratije. Neophodno je razbiti ovu američku gadost - rekao je Kadirov. 

BONUS VIDEO: „Timski rad je ključan“ - Ruski vojnici izvode borbene vežbe na poligonima blizu linije fronta

(Indeks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!