NEMOJTE GOLI U SUNCOKRETE: Vlasnici farme u Engleskoj bore se protiv nestašnih turista

A. V. V.

04. 09. 2023. u 15:09

MOLIMO vas da svoju odeću zadržite na sebi u polju suncokreta! Ovu nesvakidašnju poruku postavili su vlasnici farme na južnoj obali Engleske, a nakon što je sve više turista dolazilo da poseti njihovo imanje i neretko se fotografiše golišavo. Ova porodična farma prostire se na 350 hektara zemlje i inače dozvoljava posetiocima da se fotografišu na imanju.

НЕМОЈТЕ ГОЛИ У СУНЦОКРЕТЕ: Власници фарме у Енглеској боре се против несташних туриста

Fejsbuk

- Podsetnik za sve! Mi smo područje u kojem živi mnogo porodica i molimo vas da svoju odeću nosite dok ste u suncokretima. Dobijamo sve više izveštaja o golim ljudima koji se fotografišu. To se ne sme dešavati - napisali su vlasnici farme Stoke Fruit Farm na društvenim mrežama.

Korisnici su na objavu vlasnika na društvenim mrežama odgovorili označavanjem svojih prijatelja i pitanjem: "Jesi li to bio ti?". A na jedan od tih komentara, iz Stoke Fruit Farm su šaljivo odgovorili: "Hvala na informacijama, pitali smo se ko je to!".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo