ZELENSKI PORUČIO TRAMPU: Bilo kakav mirovni plan u kojem Ukrajina odustaje od teritorija je neprihvatljiv

Novosti online

20. 09. 2023. u 22:02

PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski je pozvao bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa da javno podeli svoje mirovne planove ako ima način da okonča rat između Ukrajine i Rusije, ali je ukrajinski predsednik upozorio u intervjuu u utorak da bi bilo kakav mirovni plan u kojem Ukrajina odustaje od teritorija bio neprihvatljiv.

ЗЕЛЕНСКИ ПОРУЧИО ТРАМПУ: Било какав мировни план у којем Украјина одустаје од територија је неприхватљив

Foto: EPA/Shutterstock/ilustracija

Tramp, glavni kandidat za republikansku predsedničku nominaciju 2024, tvrdi da će moći da sklopi dogovor sa Zelenskim i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o okončanju rata u Ukrajini u roku od 24 sata.

U nedelju Tramp je za En-bi-si rekao da bi naprav fer posao za sve. 

Gubitak ukrajinske teritorije od Rusije je „nešto o čemu se moglo pregovarati“, rekao je Tramp voditeljki Kristen Velker, dodajući da je „mnogo ljudi očekivalo“ da će Kijev u zamenu za mir odustati od svojih pretenzija na „Krim i druge delove zemlje“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove