UHAPŠEN MUŠKARAC U FRANCUSKOJ: Sumnja se da je povezan sa napadačem iz Brisela

Tanjug

20. 10. 2023. u 09:40

U FRANCUSKOJ je uhapšen muškarac koji je bio povezan sa napadačem koji je ubio dvoje Šveđana u Briselu.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ У ФРАНЦУСКОЈ: Сумња се да је повезан са нападачем из Брисела

Foto Tanjug/AP

Francuski specijalci juče su uhapsili muškarca nedaleko od centra grada, a prilikom hapšenja nisu pronašli nikakvo vatreno oružje, već su samo zaplenili njegove digitalne uređaje poput telefona i kompjutera.

Uhapšeni, za kojeg se veruje da je tunišanske nacionalnosti, kao i ubica iz Brisela, trebalo je da dobije video-snimak od napadača, neposredno nakon njegovog zločina, kada je ubio dvoje švedskih državljana hicima iz vatrenog oružja na ulici.

Abdesalema L. koji je u ponedeljak uveče ubio dve osobe i ranio jednu je na veče napada na svojim profilima na društvenim mrežama objavio snimak, navodeći da je ''borac za Alaha'', i za Islamsku državu, i napisao da se ''sveti u ime muslimana''.

BONUS VIDEO: PRINUDNO SLETANjE AVIONA NA NjIVU: Svi putnici su preživeli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!