POGLEDAJTE - NAPAD RUSKIH AVIONA SU-25: Uništeno skladište municije VSU (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2023. u 21:24

RUSKO Ministarstvo odbrane podelilo je snimak vazdušnog napada iz zone Specijalne vojne operacije na kome posade jurišnih aviona Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije uništavaju neprijateljske vojne ciljeve na Donjeckom pravcu.

ПОГЛЕДАЈТЕ - НАПАД РУСКИХ АВИОНА СУ-25: Уништено складиште муниције ВСУ (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP

Ruske letelice Su-25 u parovima kreću u napad na neprijateljske vojne ciljeve kod Donjecka, javlja rusko Ministarstvo odbrane i deli snimak vazdušnog napada.

Napad je izveden, cilj je pogođen. Uništeni su kamuflirani položaji ukrajinskih snaga, kao i njihova oklopna vozila, potvrđuje rusko Ministarstvo.

Ruski piloti odmah nakon izvršenog borbenog zadatka, izbacuju IC mamce i vraćaju se na aerodrom sa kog su poleteli.

IC mamci imaju za cilj da na sebe privuku rakete sa infracrvenim navođenjem emitujući veliku količinu toplote.

(rt.rs)

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu