SEOSKI ŠERLOK HOLMS: Lokalni policajac pronašao huligana koji je pretukao devojčicu prateći samo jedan trag (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2023. u 18:32

U RUSKOM regionu Čeljabinsk, lokalni policajac Aleksej Garnicki uspeo je da pronađe prestupnika koristeći samo jedan trag.

СЕОСКИ ШЕРЛОК ХОЛМС: Локални полицајац пронашао хулигана који је претукао девојчицу пратећи само један траг (ВИДЕО)

Foto: Printskrin REN TV

Pijani muškarac je napao tinejdžere, teško pretukao 13-godišnju devojčicu i polomio far na automobilu meštanke koja je pokušala da se zauzme za decu. Snimci bezbednosnih kamera u potrazi za napadačem nisu bili od pomoći - u trenutku incidenta nije bilo struje u celom selu. Čudom, policajac je ipak pronašao jedan snimak, ali pomaka u istrazi nije bilo.  

Situaciju je komplikovala činjenica da osumnjičeni nije bio lokalac.

Niko od seljana ga nije prepoznao i nisu dobro zapamtili njegovo lice.

Jedini trag bila je boca piva koju je prestupnik ostavio na mestu zločina. Istina, otiske prstiju na njemu oprala je otopljena voda.

Lokalni policajac tražio je maloprodajne objekte u kojima prodaju upravo takve flaše. Na sreću, bio je upečatljiv i nestandardne veličine. Obišao je radnje, a u jednoj je našao tezge sa tim istim pivom. Srećom, upravo je u ovom supermarketu bilo svetla na dan zločina. Radio je generator. Shodno tome, snimale su i nadzorne kamere.

- Proverili smo bar kod flaše na kasi. To je flaša koja je ostavljena na mestu incidenta. A kompjuter nam kaže da je pivo kupljeno ovde, nakon čega smo počeli da gledamo video-snimke. Dobili smo prilično dobar video-snimak u boji - rekao je okružni policajac Garnitski za REN TV. 

Povređena učenica i očevici identifikovali su muškarca, nakon čega ga je policija pronašla i privela. Uzeti su otisci prstiju. To je pomoglo da se utvrdi umešanost optuženog u druge zločine. Huligan je uhapšen, a okružni policajac će verovatno ponovo biti nominovan za nagradu, jer je već više puta bio heroj TV vesti. 

Prvo je spasao psa kojeg je pijani vlasnik napustio, a zatim je sprečio ženu da nsdrfnr na prevare, zbog čega je kasnije dobio titulu „Narodnog dežurnog”.

Međutim, sada ga seljaci zovu i lokalni Šerlok Holms. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)