"RUSI SU OSETILI UKUS POBEDE" Američki obaveštajac upozorava Bugare - Da li zaista želite to?

Novosti onlajn/M.S.

04. 12. 2023. u 15:00

AKO Bugarska nastavi da bude satelit Sjedinjenih Država i odluči, pod njihovim uticajem, da započne sukob sa Rusijom, deliće sudbinu Ukrajine, navodi bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu bugarskom novinaru Martinu Karbovskom.

РУСИ СУ ОСЕТИЛИ УКУС ПОБЕДЕ Амерички обавештајац упозорава Бугаре - Да ли заиста желите то?

Foto: EPA

- Da li zaista želite da zaratite sa Rusijom? Zar niste upravo videli šta se desilo Ukrajini? Ne možete da pobedite Rusiju - rekao je Riter, prenose RIA novosti. 

Foto: EPA

Prema ekspertu, Oružane snage Rusije su daleko najspremnije na planeti, jer su dobro obučene, opremljene i prošle ozbiljna borbena testiranja, kakva NATO nikada nije imao.

- Ključni aspekt svake vojske je njeno razmišljanje, njen način razmišljanja za pobedu. Ruske oružane snage znaju ukus pobede, znaju kako da pobede - rekao je Riter.

Za razliku od Rusije, Bugarskoj, kao i ostatku NATO-a, ne samo da nedostaje odgovarajuća obuka, već joj nedostaju i obučeni borbeni oficiri koji su sigurni u svoju sposobnost da pobede, objasnio je bivši obaveštajac.

BONUS VIDEO:

ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)