"PALI" I MALOLETNICI: Velika akcija policije, uhapšeno 40 članova bandi

Tanjug

15. 12. 2023. u 16:37

U VELIKOJ policijskoj akciji protiv organizovanih bandi širom Italije danas je uhapšeno 40 ljudi, od kojih su bar četvrtina maloletnici.

ПАЛИ И МАЛОЛЕТНИЦИ: Велика акција полиције, ухапшено 40 чланова банди

Foto: EPA

U operaciji sprovedenoj u 14 italijanskih provincija bilo je angažovano više od 500 policajaca, koji su takođe zaplenili oružje, drogu i gotovinu, za koju se misli da je napravljenu prodajom droge, prenela je ANSA.

Agencija napominje da je napad uglavnom bio fokusiran na oblasti gde se okupljaju mladi, kao i na mesta u vezi sa muzičkim stilom "trep", popularnom kombinacija repa i hip-hopa, koja često promoviše društvenu emancipaciju putem nasilnog zločina.

Vlada Đorđe Meloni obećala je da će suzbiti maloletnički kriminal i druge probleme mladih, nakon niza zločina, u kojima su učestvovali i maloletnici, u siromašnim urbanim područjima, kao što su Kaivano nadomak Napulja i Palermo na Siciliji.

Policijska akcija sprovedena je u provincijama Areko, Bari, Katanija, Đenova, Milano, Modena, Napulj, Palermo, Padova, Peskara, Ređo-Emilija, Rovinjo, Salerno i Verona.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM: Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo