ZAHAROVA UPOZORAVA: "Kompletan sistem je u dubokoj krizi, Vašingtonu slede brojni problemi..."

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

29. 12. 2023. u 15:01

VAŠINGTON će biti suočen sa brojnim unutrašnjim problemima bez obzira na rezultat predsedničkih izbora, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ЗАХАРОВА УПОЗОРАВА: Комплетан систем је у дубокој кризи, Вашингтону следе бројни проблеми...

Foto: EPA

- Kompletan američki sistem, ne samo interni politički, već i ekonomski, spoljnopolitički i na međunarodnoj sceni, u dubokoj je krizi - navela je Zaharova u intervjuu za televiziju "Rusija-24".

Ona je upitala o kakvim se očekivanjima može govoriti kada će Amerikanci morati da se suoče sa nizom unutrašnjih problema, ali i duž spoljnog perimetra, koji nije povezan sa krizom američkog sistema?

- Stoga, prema mom mišljenju, pustimo ih da se brinu o sebi - istakla je Zaharova.

- Predsednički izbori u SAD biće održani u novembru sledeće godine. Predsednik SAD Džozef Bajden saopštio je 25. aprila da će se kandidovati, dok je bivši američki predsednik Donald Tramp svoju kandidaturu najavio još u novembru prošle godine, podseća TASS.

Kandidaturu Trampa zabranile su američke države Mejn i Kolorado, gde neće biti moguće da se glasa za bivšeg predsednika SAD.

(Srna)

BONUS VIDEO: EMOTIVAN SUSRET NAKON ZAROBLjENIŠTVA: Izraelsku decu koju je oslobodio Hamas dočekao njihov pas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!