AMERIKANCI, SPAVATE LI MIRNO? Naoružani dronovi iznad baze u severnom Iraku

Tanjug

10. 01. 2024. u 21:07

DVE naoružane bespilotne letelice oborene su danas iznad aerodroma Erbil u severnom Iraku, gde su stacionirane američke i druge međunarodne snage, javila je iračka novinska agencija Šafak, pozivajući se na bezbednosne izvore.

АМЕРИКАНЦИ, СПАВАТЕ ЛИ МИРНО? Наоружани дронови изнад базе у северном Ираку

Foto: EPA

Bezbednosni zvaničnik iz poluautonomnog regiona Kurdistana rekao je da su dva naoružana drona ispaljena jutros na aerodrom Erbil, ali ih je vazdušna odbrana koalicionih snaga oborila.

U osujećenom napadu nije bilo štete ili žrtava, rekao je izvor. Američke i međunarodne snage koje se nalaze u Iraku i preko granice u Siriji su u stanju pripravnosti usred desetina napada na njihove baze od početka rata između Izraela i Hamasa u oktobru, navodi iračka agencija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!