ZELENSKI IZ DAVOSA PRETI PUTINOVOJ PORODICI: Ni tvoja deca, ni unuci neće počivati u miru

Novosti online

17. 01. 2024. u 08:46

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski zapretio je porodici ruskog predsednika Vladimira Putina "krivičnim suđenjima" i dugotrajnim zatvorskim kaznama, tokom govora na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

ЗЕЛЕНСКИ ИЗ ДАВОСА ПРЕТИ ПУТИНОВОЈ ПОРОДИЦИ: Ни твоја деца, ни унуци неће почивати у миру

Foto: Profimedia

Obraćanje Zelenskog na skupu svetskih lidera bilo je fokusirano na traženje još oružja, novca i municije, da bi u jednom trenutku pomenuo porodicu ruskog lidera.

Putin neće "počivati u miru ni na ovom ni na onom svetu", rekao je Zelenski. "Ni njegova deca, ni njegovi unuci".

Ruski lider je "jedini razlog zašto razni ratovi i sukobi traju" i on mora da snosi odgovornost kako njegova "agresija" ne bi ohrabrila druge "autokratije", poručio je Zelenski.

"Mi nismo teroristi i zato će biti organizovana krivična suđenja", nakon kojih će Putin i cela njegova porodica provesti "dug, višegodišnji odmor" iza rešetaka, dodao je on.

Zelenski je više puta insistirao da se Ukrajina ne bavi terorističkim aktivnostima ali da bi ubio Putina ako bi mu se ukazala prilika.

(rt.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (8)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)