NESVAKIDAŠNJA AKCIJA POLICIJE: Uhapšena "banda deda", sumnjiče se da su pljačkali pošte

Tanjug

16. 02. 2024. u 13:20

U RIMU su danas uhapšena trojica muškaraca između 50 i 75 godina starosti, članova šestočlane "bande deda", optuženih da su pljačkali pošte u glavnom gradu Italije i regiji Lacio.

НЕСВАКИДАШЊА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшена банда деда, сумњиче се да су пљачкали поште

Foto: Piksabej

Kako navodi tužilaštvo, grupa je često pljačkala pošte bušeći rupe na zidu kako bi mogli da uđu u ustanove, prenosi Masađero.

Glavni osumnjičeni su jedan 70-godišnjak i drugi muškarac od 66 godina, koju su, prema tvrdnjama, u maju prošle godine u rimskoj oblasti San Đovani ušli u poštu naoružani, gde su pretili direktoru i ukrali 195.000 evra.

Protiv ostalih navodnih članova se i dalje vodi istraga kako bi se utvrdila njihova uloga u pljačkama i oni su dužni da se jave pravosudnoj policiji u Rimu.

BONUS VIDEO: EVAKUACIJA ZBOG RUDNIKA: Stanovnici Maseja u Brazilu u opasnosti od urušavanja rudnika soli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar