TRAMP O RUSIJI: Oni su ratna mašina - pobedili su Napoleona, Hitlera

Novosti online

21. 02. 2024. u 08:56

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp na Foks njuzu nazvao je Rusiju „ratnom mašinom“ koja je pobedila Napoleona i Adolfa Hitlera, kao i većom zemljom u poređenju sa evropskim saveznicima Vašingtona u NATO-u.

ТРАМП О РУСИЈИ: Они су ратна машина - победили су Наполеона, Хитлера

Foto AP

- Oni su pobedili Hitlera. Pobedili su Napoleona. Ovo je ratna mašina - rekao je on, komentarišući "konfrontaciju" između evropskih saveznika SAD u NATO-u i Rusiji.

Tramp je dodao da je i Ruska Federacija veća od evropskih zemalja i ukazao na potrebu da saveznici Vašingtona povećaju potrošnju na odbranu, jer je sada razlika sa Sjedinjenim Državama 150 milijardi dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima