ILON MASK SE SPRDA SA PADOM FEJSBUKA I INSTAGRAMA: Ovo je njegova poruka (FOTO)

Novosti online

05. 03. 2024. u 17:57

IAKO je Fejsbuk uspešno obnovio funkcionalnost svoje platforme, Instagram i Treds i dalje su suočeni sa tehničkim poteškoćama.

ИЛОН МАСК СЕ СПРДА СА ПАДОМ ФЕЈСБУКА И ИНСТАГРАМА: Ово је његова порука (ФОТО)

Foto: EPA

Nakon što su korisnici širom sveta prijavili da aplikacije Fejsbuk, Mesindžer i Instagram ne rade, oglasio se Ilon Mask, vlasnik društvene mreže Iks (nekada Tviter) čija mreža "gori" od pitanja šta se događa.

- Ako čitate ovu objavu, to je zato što naši serveri rade - napisao je Mask na svom Iks nalogu.

Fejsbuk je uspeo da obnovi svoje usluge nakon više od sat vremena zastoja, koji je pogodio sve glavne platforme u okviru Meta ekosistema,

Iako je Facebook uspešno obnovio funkcionalnost svoje platforme, Instagram i Threads i dalje su suočeni sa tehničkim poteškoćama. Korisnici ovih servisa i dalje doživljavaju probleme sa pristupom i korišćenjem usluga, što ukazuje na to da Meta još uvek traži rešenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom