VIŠE OD 700 MEĐUNARODNIH POSMATRAČA AKREDITOVANO ZA PREDSEDNIČKE IZBORE: CIK Rusije - Došli su uprkos ogromnom pritisku Zapada

Novosti online

15. 03. 2024. u 10:16

VIŠE od 700 međunarodnih posmatrača iz 106 zemalja akreditovano je na biračkim mestima povodom predsedničkih izbora u Rusiji, izjavila je predsednik Centralne izborne komisije (CIK) Ela Pamfilova.

ВИШЕ ОД 700 МЕЂУНАРОДНИХ ПОСМАТРАЧА АКРЕДИТОВАНО ЗА ПРЕДСЕДНИЧКЕ ИЗБОРЕ: ЦИК Русије - Дошли су упркос огромном притиску Запада

Foto: Tanjug

Ona je u informativnom centru CIK u Rusiji precizirala da je  akreditovano 706 međunarodnih posmatrača.

Prema rečima Pamfilove, uprkos ogromnom pritisku Zapada, međunarodni posmatrači su ipak došli na izbore za šefa ruske države.

- Želim da izrazim veliko poštovanje i odam priznanje tim ljudima za hrabrost, jer su, bez obzira na sve pretnje, došli i spremni su da odu u subjekte Ruske Federacije: Donjecku i Lugansku Narodnu Republiku, Hersonsku oblast, naglasila je ona.

Predsednički izbori u Rusiji biće održani od 15. do 17. marta.

Glasači će birati među četiri predsednička kandidata. To su: Leonid Slucki, Nikolaj Haritonov, Vladislav Davankov i Vladimir Putin.

(Sputnik)

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo