ŠAMAR MAKRONU OD ITALIJANSKOG MINISTRA: Ne možda, nikada...

Novosti online

16. 03. 2024. u 14:32

ITALIJANSKE trupe nikada neće biti raspoređene u Ukrajini, rekao je danas italijanski ministar odbrane Gvido Krozeto u intervju za rimski dnevnik "Republika".

ШАМАР МАКРОНУ ОД ИТАЛИЈАНСКОГ МИНИСТРА: Не можда, никада...

Foto: Ludovic Marin, Pool via AP

Izjava italijanskog ministra odbrane usledila je nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron ranije ove nedelje izjavio da će "možda doći trenutak kada će u Ukrajinu biti poslate i francuske trupe", prenosi ANSA.

U intervjuu za "Republiku", Krozeto je rekao da bi "Zapad trebalo da izbegava izjave koje privlače preteranu pažnju", npr. slanje trupa NATO-a u Ukrajinu, samo s ciljem da se napravi dobar utisak u javnosti.

Komentarišući sastanak tzv. Vajmarskog trougla, lidera Francuske, Nemačke i Poljske, Krozeto je takođe ukazao da je greška "stvarati podelu sastancima između dve-tri (države)", kada EU čini 27 zemalja.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024