SANITARNA ZONA NA TERITORIJI UKRAJINE: Putin – Ako bude potrebno

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

17. 03. 2024. u 23:45

RUSIJA, uzimajući u obzir napade ukrajinskih oružanih snaga na Belgorodsku oblast, u nekom trenutku bi mogla da stvori „sanitarnu zonu“ na teritoriji Ukrajine koja se graniči sa Rusijom, izjavio je kandidat za predsednika Rusije i aktuelni šef države Vladimir Putin u svom predizbornom štabu.

САНИТАРНА ЗОНА НА ТЕРИТОРИЈИ УКРАЈИНЕ: Путин – Ако буде потребно

Foto printskrin youtube Vo Duy Armed World Defense

-Nisam spreman da sada pričam o tome šta, kako i kada treba da pripojimo (teritorije). Ali ne isključujem da ćemo, imajući u vidu tragične događaje koji se danas dešavaju, biti prinuđeni u jednom trenutku - kada to budemo smatrali potrebnim – da stvorimo određenu „sanitarnu zonu“ na današnjim teritorijama pod kontrolom kijevskog režima, naglasio je on, komentarišući predloge o pripajanju Harkovske oblasti kako bi se sprečili ukrajinski napadi na rusku granicu.

-Stvoriti zonu bezbednosti, preko koje neprijatelj neće moći da koristi svoje oružje, pre svega, naravno, strane proizvodnje, objasnio je šef države.

-To je posebno pitanje, rekao je on u svom predizbornom štabu, odgovarajući na zahtev da se imenuje veličina moguće „sanitarne zone“.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)