BIVŠI OPERATIVAC CIA: Rusija razbija trupe koje je obučavao NATO (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

18. 03. 2024. u 17:41

ORUŽANE snage Ruske Federacije razbijaju ukrajinsku vojsku koju su obučavali NATO instruktori, izjavio je bivši operativac CIA Leri Džonson, tokom intervjua za jutjub kanal "Dajalog vorks".

БИВШИ ОПЕРАТИВАЦ ЦИА: Русија разбија трупе које је обучавао НАТО (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP photo

-Ruska vojska se bori protiv trupa koje je obučavao NATO i razbija ih, izjavio je bivši američki obaveštajac.

Prema njegovom mišljenju, Severnoatlantska alijansa je procenila da će ukrajinske snage, koje su obučavali instruktori iz zemalja članica i koje su opremljene NATO naoružanjem, biti sposobne da se najpre suprotstave ruskoj vojsci, a potom i da je potisnu na istok, međutim to se nije dogodilo.

Džonson je naglasio i da je naoružanje isporučeno iz NATO zemalja prilično lošeg kvaliteta, dok ruski ekvivalenti nanose ogromne gubitke Ukrajincima na bojnom polju.

Podsećanja radi, dan ranije Džon Kirbi koordinator strateških komunikacija Saveta za nacionalnu bezbednost SAD, je za Ej-Bi-Si izjavio da se Oružane snage Ukrajine povlače u Donbasu zbog nedostatka municije.

rt.rs

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024