FLEKSIBILAN BANDIT: Žena opljačkala pekaru, a onda su vlasnici pregledali snimke i prasnuli u smeh (VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 03. 2024. u 07:45

ŽENA u Australiji započela je dan jutarnjom jogom — na parkingu pekare koju je navodno provalila nekoliko minuta kasnije.

ФЛЕКСИБИЛАН БАНДИТ: Жена опљачкала пекару, а онда су власници прегледали снимке и праснули у смех (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

„Fleksibilni“ bandit je snimljen kako radi jogu i proteže se pred nadzornom kamerom pekare neposredno pre nego što je 3. marta oko 3 sata ujutro upala u poslastičarnicu i ukrala neke kroasane, navodi se u objavi na Instagramu u ponedeljak.

- Bili smo prilično iznenađeni kada smo videli bezbednosne snimke iz nedavne provale u naš štab pekare. Čini se da je joga obavezna pre provale - napisala je Filipa's Bejkeri u naslovu videa.

Pekara je dodala pesmu iz filma „Nemoguća misija: Protokol Duh” preko klipa koji prikazuje ženu obučenu u crno kako se valja po parkingu i radi istezanja nogu i tela.

Ona podiže noge, podiže ruke u vazduh i okreće ramena dok leži na zemlji na komičnom snimku.

Jedan komentator se zapitao da li pokušava da uđe u preventivni trening.

- Da li se radi o uklanjanju kalorija kroasana pre nego što ih ukradu? - napisali su ispod objave pekare.

Provalnik, 44-godišnja žena iz Ričmonda, otela je puter, pecivo sa pahuljicama, zajedno sa parom cipela, ajpedom i proizvodima za čišćenje izvestio je 9 njuz.

Ona je optužena za krađu, provalu, ali je puštena uz kauciju, navodi lokalni medij.

BONUS VIDEO: PLjAČKA U CENTRU BEOGRADA - Lopovi kradu i pred kamerama

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)