ČEČENI ODLIKOVANI ZA HVATANJE TERORISTA: Nagrađeni sa 12 medalja za hrabrost Ministarstva odbrane Rusije (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

24. 03. 2024. u 18:08

ČEČENSKI lider, Ramzan Kadirov, obratio se na svom Telegram kanalu gde je istakao da su pripadnici puka Ahmat odlikovani medaljama za hrabrost zbog uspešne anti-terorističke akcije hvatanja i privođenja terorista koji su izveli napad u Krokusu.

ЧЕЧЕНИ ОДЛИКОВАНИ ЗА ХВАТАЊЕ ТЕРОРИСТА: Награђени са 12 медаља за храброст Министарства одбране Русије (ВИДЕО)

Foto: Telegram printskrin/Kadyrov_95

- Prijatelji! Najistaknutiji službenici puka AHMAT koji učestvuju u zaštiti državne granice u Brjanskoj oblasti, nagrađeni su sa 12 medalja „Za hrabrost“ i 20 resornih nagrada Ministarstva odbrane RF.


Pod nadležnim rukovodstvom dragog BRATA, vojnog starešine, komandanta puka AHMATZaurbeka Elimhanova, osoblje jedinice istaklo se u traženju i neutralisanju posebno opasnih terorista koji su izveli monstruozni teroristički napad u Krokusu.  Operacija je izvedena zajedno sa Centrom za posebne namene FSB.

Sami borci su odbili da prisustvuju dodeli nagrada u svetlu nedavnih događaja. Stoga su se odmah po dobijanju medalja vratili u službu i razišli na položaje na kojima nastavljaju da služe svojoj Otadžbini. Zahvaljujem svim braniocima naše Otadžbine na njihovoj posvećenosti stvari!  - poručio je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)