ŽRTVE SU PALE S VISINE OD 50 METARA U VODU: Obustavljena potraga za šest osoba nakon nesreće u Baltimoru - pretpostavlja se da su mrtvi

Tanjug

27. 03. 2024. u 09:10

SPASILAČKE ekipe obustavile su potragu za šest ljudi koji su nestali nakon rušenja mosta u Baltimoru, pošto se pretpostavlja da su mrtvi, saopštile su lokalne vlasti.

ЖРТВЕ СУ ПАЛЕ С ВИСИНЕ ОД 50 МЕТАРА У ВОДУ: Обустављена потрага за шест особа након несреће у Балтимору - претпоставља се да су мртви

Foto: Tanjug/AP

- Ne verujemo da ćemo pronaći te pojedince žive - rekla je u utorak uveče zvaničnica Obalske straže Šenon Gilrit, prenosi Glas Amerike.

Do nesreće je došlo kada se srušio most "Frensis Skot Ki" u Baltimoru, nakon što je u jedan od njegovih stubova udario teretni brod.

Načelnik vatrogasne službe Baltimora Džejms Valas izjavio je u utorak da su spasene dve osobe iz reke Patapsko.

Žrtve su pale s visine od 50 metara u vodu u kojoj je u vreme rušenja bilo oko -1 stepeni Celzijusa, rekao je portparol baltimorske vatrogasne stanice Kevin Kartrajt.

U utorak je takođe objavljeno da je kontejnerski brod "Dali", koji je udario u most, bio uključen i u jedan incident u luci Antverpen u Belgiji 2016. godine.

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)