"TO JE PORUKA": Evo zašto je Kejt Midlton sama na snimku na kojem je rekla da boluje od raka

Novosti online

29. 03. 2024. u 16:04

KEJT Midlton je u svom prvom obraćanju posle abdominalne operacije šokirala javnost informacijom da boluje od raka, a odluku da to saopšti sama donela je jer je u pitanju njeno zdravlje.

ТО ЈЕ ПОРУКА: Ево зашто је Кејт Мидлтон сама на снимку на којем је рекла да болује од рака

Foto: Printskrin/Iks

Mnogi su spekulisali zašto se princ Vilijam ne nalazi pored nje na snimku, ali je izvor iz palate naveo da je "ona tako sama htela".

- To je poruka princeze o njenom zdravlju, htela je sama da prenese svoju poruku - rekao je izvor iz palate za Pipl.

Insajder kaže da je princeza Kejt jasno dala do znanja da ju je suprug "sve vreme podržavao".

Čak ga je tokom snimanja poruke nekoliko puta spomenula u svom govoru.

- Vilijam je izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo u trenutku priče o raku, već od početka godine. Sada je više nego ikad usredsređen na to da njegova žena ima privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da su njegova deca zaštićena - rekao je izvor.

Navodi se i da je trebalo dosta vremena da se oboje saberu i oporave od vesti koje nisu nimalo lake za shvatanje. Takođe, veliki zadatak je bio reći njihovoj deci šokantnu vest.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)