DA LI SLEDI UDAR NA IZRAEL? Iranski vojni vrh povukao se u podzemnu vojnu bazu iz Teherana u Isfahan (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

06. 04. 2024. u 17:17

DA li se približava iranski napad na Iran? Sve više znakova ukazuje da ali kada, u o ovim slučaju vreme biraju Iranci i ono je trenutno predmet nagađanja.

ДА ЛИ СЛЕДИ УДАР НА ИЗРАЕЛ? Ирански војни врх повукао се у подземну војну базу из Техерана у Исфахан  (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Da se zaista nešto sprema navodno ukazuje informacija koja je nekim slučajem stigla iz Irana da su viši komandanti iranske vojske i Iranske revolucionarne garde Pasdarana otišli iz Teherana.

Navodno je preko aplikacije Fljat radar uočeno nekoliko aviona koji su poleteli iz Teherana prema Isfahanu u centralnom delu Irana gde se nalazi podzemno sklonište, odnosno bunker sudnjeg dana (baza 8).

Iranska vojska je od ranog jutra u viskomom stepenu pripravnosti i svi sa zebnjom čekaju da vide kakvu odmazdu će izvršiti Iran.

Da li će se Pasdarani zaista osvetiti Izraelu za masakr i da li će napad biti izvršen na neku od brojnih izraelskih ambasada.

-Uveravamo iranski narod da ćemo sprovesti narodni zahtev da kaznimo neprijatelja (Izrael) na način da on i njegovi pomoćnici zažale zbog svog zločina u Damasku, saopštila je iranska revolucionarna garda, a preneo Al Majadin.

Inače po prvi put Iran je za napad na konzulat optužio i SAD iako je iz Vašingtona više puta stizala poruka preko Švajcaraca da oni nemaju nikakve veze sa izraelskim napadom.

-Glavna odgovornost za napad na iranski konzulat u Damasku leži na Sjedinjenim Državama, saopštio je načelnik iranskog generalštaba Mohamed Bakeri.

(TV Front)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)