AMERIKANCI OBARALI IRANSKE PROJEKTILE: Brodovi i avioni u akciji - presreli više od 70 dronova i raketa

Novosti online

14. 04. 2024. u 07:47

AMERIČKE snage oborile su više od 70 dronova i najmanje tri balističke rakete tokom iranskog napada na Izrael, saopštila su dva američka zvaničnika upoznata sa situacijom.

АМЕРИКАНЦИ ОБАРАЛИ ИРАНСКЕ ПРОЈЕКТИЛЕ: Бродови и авиони у акцији - пресрели више од 70 дронова и ракета

Arhiva

Balističke rakete su presreli ratni brodovi u istočnom Sredozemnom moru, rekao je jedan od zvaničnika. Iran je lansirao više od 100 balističkih projektila na Izrael, prema visokom zvaničniku administracije.

Američka mornarica trenutno ima dva razarača u toj oblasti, oba su razarača navođenih raketa sposobnih da presretnu lansiranja raketa i dronova.

Američki borbeni avioni su takođe bili deo odgovora na iranski napad u subotu i oborili su bespilotne letelice lansirane prema Izraelu, rekao je drugi američki zvaničnik za Si-en-en.

Iran je sinoć lansirao više stotina dronova i krstarećih raketa ka Izraelu, u, kako je Teheran naveo, znak odmazde za napad na iranski konzulat u Damasku u kojem su poginuli komandant Revolucionarne garde u Siriji i Libanu i njegov zamenik, kao i pet oficira koji su bili u njihovoj pratnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima